Cake Collection използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките.

28 красиви идеи за сватбени торти

Posted by admin 25.12.2018 0 Comment(s)

 

Обикновено на сватбата фокусът е върху младоженците, и най-вече върху булката. Но идва момент, в който неизбежно тортата грабва цялото внимание и всички, след като я снимат, с нетърпение очакват да пробват нежният й вкус.

Когато избирате торта за сватба, е добре да съобразите няколко неща. Първо, каква да е големината, в зависимост от това на колко души ще бъде сервиран десерта. Съответно, да включва един, два или повече етажа. Ако сватбата е тематична, добре е и тортата да бъде. Тук идва въпроса за цвета, декорацията, фигурките – всичко трябва да пасва на основният акцент на събитието.

За нас от “CAKE Collection" сватбените торти са вид изкуство и с радост бихме ви помогнали в избора. Ето ги и нашите 30 предложения с вкусни сватбени торти, които да ви вдъхновят и да ви помогнат във взимането на решение.

Класически сватбени торти с цветя и светли тонове . Красота и изящество в пастелни тонове и декорация от нежни цветя. Тези торти са идеални за класическа или традиционна сватба. Няма да отвличат вниманието от младоженците и същевременно ще придадат блясък и класа на събитието.

 

 

Романтични сватбени торти, сякаш излезли от приказка . Спомняте ли си акцента на розата от анимацията „Красавицата и Звяра“? Е, ако сте фенове на романтичните приказки, то тортата може да превърне сватбата ви в точно такава. Красиви замъци, златни корони и много цветя – представете си колко красота може да донесе на празника ви подобна торта.

 

 

Красивите декорации и фигурки с влюбени също допринесат за романтичното настроение на сватбеното тържество. Още романтика в комбинация със златисти елементи. Класиката винаги е на мода.

 

 

Още изкусителни предложения в синьо, специално за вашият ден. Ще оставите красив спомен от важният ден за вас и за вашите гости.И са толкова вкусни!

 

 

Пъстри изкушения . Феерия от цветове и прекрасни вкусове. Сватбени торти, които са изящно красиви, както и самата булка!Сватбени торти с цветя . Цветята винаги са добро решение за декорация на сватбената торта. Красиви и стилни, те придават усещане за нежност на празненството.

 

 

Освен пъстри и цветни, тортите могат да бъдат и в бяло – традиционният цвят за сватба.

 

 

Още красиви и вкусни предложения за сватбени торти, които да ви вдъхновяват .

 

Тортите винаги са в центъра на вниманието за всяко събитие. От тях зависи цялостната атмосфера, особено за сватбения ден. Насладете се на тези красиви и креативни идеи за сватбени торти и изберете онази, за която мечтаете! Сватбеното тържество е назабравимо събитие, направете го изящно и запечатайте прекрасните спомени в сърцата си завинаги!